08 september 2018, 19:00 uur

Groninger Museumnacht

Groningen, Groninger Museum

Na het succes van de eerste editie kon het natuurlijk niet uitblijven: de Groninger Museumnacht krijgt in 2018 een vervolg. Op zaterdag 8 september openen GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum hun deuren tot na middernacht.

 Een uniek nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen en vaste collecties aangevuld met muziek, workshops en kinderactiviteiten maken de Groninger Museumnacht een evenement voor iedereen.

De eerste Groninger Museumnacht in 2017 was met ruim 3100 bezoekers volledig uitverkocht.
De Groninger Museumnacht is een samenwerking tussen de vijf deelnemende musea Universiteitsmuseum en Marketing Groningen.Groninger Museumnacht

Bijzonderheden

Je kans om op één avond alle musea in de stad Groningen te bezoeken. 

Het Groninger Museumnachtticket geeft toegang tot alle musea in de stad Groningen: GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum Groningen op 8 september 2018 tussen 19 en 1 uur.

Toegangsbandje

Wissel je e-ticket in voor je toegangsbandje bij de kassa van één van de vijf musea, op donderdag 6, vrijdag 7 of zaterdag 8 september, tijdens openingstijden.

Niet geldig in combinatie met Museumkaart of andere kortingen.