Freek de Jonge presenteert een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Koninklijk Theater Carré, ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Onder anderen Spinvis, Yentl en de Boer en Paul de Munnik zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. In de Verkadefabriek in Den Bosch op 5 en 6 maart treedt een iets andere line-up aan, zie onder.

Freek de Jonge: “Opeens kwam alles samen. De voltooiïng van de langverwachte Neerlands Hoop Box en de aanbieding om in Carré te komen spelen. Waar zouden we de presentatie van dat ambitieuze project beter kunnen laten plaatsvinden dan in het theater waarin Neerlands Hoop zijn grote successen heeft gevierd. In bijzijn van een grote schare fans die al vele jaren uitkijken naar het verzamelde werk van het cabaretduo.”

Een keur aan Nederlandse en Vlaamse vocalisten, waaronder , Spinvis, Paul de Munnik, Kommil Foo, Louise Korthals en de Nits zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen in Theater Carré. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Freek de Jonge neemt de presentatie voor zijn rekening en toont een greep uit de verrassende inhoud van de box en fragmenten van nooit eerder uitgebracht materiaal.

Lees alles over Neerlands Hoop

De line-up in de Verkadefabriek in Den Bosch zal iets anders zijn dat in Theater Carré. Onder anderen te gast zijn leerlingen en oud-leerlingen van de Koningstheateracademie uit Den Bosch. Met: Jelle Amersfoort, Frank Boddin, Mathieu Engels, Anne van der Lelie, Alice Rientjes, Lisa van Schagen, Kiki Schippers, Kirsten van Teijn en Elke Vierveijzer. Begeleid door: De Jonges.Nederland en Vlaanderen zingt Neerlands Hoop

Bijzonderheden

Voor loge en rang 1  zijn combitickets te boeken, zitplaats inclusief de oevrebox van Neerlands Hoop